Ademen en loslaten – ademwerk workshop

Ademen en loslaten – ademwerk workshop

Er is een unieke schoonheid in de adem: het gebeurt natuurlijk voor ons, maar het stelt ons ook in staat om het te controleren. Wat de adem nog verbazingwekkender maakt, is dat het een directe toegang is tot je zenuwstelsel. Het stelt ons in staat om ons lichaam te activeren met de stimulatie van de sympathische tak of ons lichaam te kalmeren met de stimulatie van de parasympathische tak. Daarom bepaalt de manier waarop we ademen hoe we ons voelen en het geeft ons een verbinding met zowel onze geest als ons lichaam.

lees meer
You are Free to Fly

You are Free to Fly

Wil jij een dag helemaal aan jezelf spenderen en een mooie transformatie ervaren van rups naar vlinder?

(Her)vind jezelf en ervaar weer een vrijheid in alle delen van je lichaam en geest. Trakteer jezelf op deze journey en voel hoe je je kunt onderdompelen in yin yoga, easy flow yoga, yoga nidra, klanken en meditatie. Laat je tevens verwennen met een healthy lunch en heerlijke lekkernijen gedurende deze dag.

lees meer
Loose your Mind & Find your Soul

Loose your Mind & Find your Soul

Behoefte aan een reset van lichaam & geest?

Wil jij weer echt de verbinding ervaren tussen hoofd en hart?

In deze workshop begeleiden we jou naar de dieper gelegen lagen in jezelf, door liefdevolle warme aandacht, yoga, aanraking en een zintuiglijke reis. Ontspanning krijgt een diepere betekenis wanneer je daadwerkelijk thuiskomt bij jezelf.

lees meer
Yoga Relax & Yoga Nidra

Yoga Relax & Yoga Nidra

Yoga Nidra wordt ook wel “Slaap van de Yogi’s” genoemd, omdat je je lichaam in een diepe staat van ontspanning brengt. Deze ontspanning komt overeen met de ontspanning die jouw lichaam tijdens de slaap ervaart. De ontspanning is heel diep, waardoor het een sterk effect heeft op je gevoel van welzijn, maar ook ruimte en helderheid geeft voor heling en inzichten.

lees meer
Yin Yoga en klanken

Yin Yoga en klanken

Een rustige YIN YOGA les waarin je ondergedompeld wordt door de klanken van klankschalen en diverse andere instrumenten. Een feest voor lichaam en geest!

lees meer
Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga

De Yang staat in de yoga voor een mannelijke, krachtige en beweeglijke energie. De Yin staat voor de vrouwelijke, ontvankelijke en zachte energie.

lees meer
Ouder en tiener yoga (vanaf 10 jaar)

Ouder en tiener yoga (vanaf 10 jaar)

In deze yogales gaan Ouder & Tiener samenwerken in de houdingen. Door middel van yoga ga je de verbinding met elkaar aan. Een mooi moment om even tijd voor elkaar te maken en samen te genieten.

lees meer
Raja Yoga

Raja Yoga

Raja Yoga (Koninklijke Yoga ) is de volledige, duizenden jaren oude Klassieke Yoga, gericht op meditatie. Het wordt koninklijk genoemd omdat deze yogavorm allesomvattend is.

lees meer
Ouder & Kind Yoga (vanaf 6 jaar)

Ouder & Kind Yoga (vanaf 6 jaar)

Samen met ouder/opa/oma/verzorger een yogales volgen. Plezier maken staat voorop. Een yogales vol oefeningen, samenwerken, massage en ontspanning. Samen genieten. Pret voor twee!

lees meer