Yoga

In Het YogaHuis geven we diverse soorten Yogalessen. Variërend van een krachtige PowerYoga les tot een rustige Yin Yoga les.

Elke vorm van Yoga heeft een ander doel en uitwerking op lichaam en geest.

Hieronder staan de diverse lessen die we aanbieden. Kijk waar je je het meeste in kan vinden en meld je aan voor een proefles. Op deze manier kan je goed ervaren of de les en docent bij jou past op dit moment.

Heb je vragen? Neem contact met ons op: info@het-yogahuis.nl. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte les voor jou.

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga

De Yang staat in de yoga voor een mannelijke, krachtige en beweeglijke energie. De Yin staat voor de vrouwelijke, ontvankelijke en zachte energie.

lees meer
Power Yoga Easy Flow

Power Yoga Easy Flow

Dit is een zachtere vorm van Power Yoga. De Easy Flow onderscheidt zich van de Flow door een rustiger tempo. Adem en beweging vormen ook hier de basis van de les, zij volgen elkaar in een rustige golfbeweging op.

lees meer
Power Yoga Flow

Power Yoga Flow

Een totale lichaamsbeoefening gebaseerd op kracht, souplesse, conditie en evenwicht. Een prachtig samenspel tussen inspanning en ontspanning, tussen ademen en bewegen.

lees meer
Yoga Rhythm

Yoga Rhythm

Yoga Rhythm is gebaseerd op de flow van de Ashtanga Yoga. Door dit met het vloeiende van dans te combineren, ontstaat er een dynamische Yogales en wordt het ‘statische’ van een houding doorbroken.

lees meer
Yin Yoga

Yin Yoga

In de YinYoga worden de houdingen langer vastgehouden, zodat je meer tijd hebt om je lichaam te verkennen en op een zachte manier je grenzen te verleggen.

lees meer
Yoga 60+

Yoga 60+

De yogalessen voor de ouderen zijn aangepast naar de leeftijd en hierdoor zeer toegankelijk. Ook hier zijn ademhaling en beweging de basis van de lessen.

lees meer
Easy Yoga

Easy Yoga

Easy yoga is speciaal voor mensen die graag langzaam en met veel aandacht de oefeningen doen. Ook geschikt voor mensen met regelmatige onderrug-, nek- en schouderklachten.

lees meer
Kind & Yoga

Kind & Yoga

In de Kind & Yoga lessen maken kinderen op een speelse manier kennis met Yoga. Ze gaan op avontuur in de Yoga-wereld door middel van beweging, spel, muziek en meditatie.

lees meer
Therapeutische Yoga

Therapeutische Yoga

De lessen worden geheel afgestemd op de fysieke of psychische behoeften van de persoon. Door gebruik te maken van yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen ontstaat er een nieuw bewustzijn van je fysieke en mentale mogelijkheden.

lees meer