Massage

Lichamelijke en mentale gezondheid hebben grote invloed op de kwaliteit van leven. Een gezond lichaam bereiken en behouden hebben we grotendeels zelf in de hand. Geef uw lichaam daarom ook de aandacht die het verdient. Behalve gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en voldoende rust, kan een massage een positieve bijdrage leveren aan uw gezondheid.

Massage ontspant je spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Wanneer het lichaam ontspant, zal ook je geest zich gaan ontspannen en word je weer rustig in je hoofd. Je kan kiezen uit diverse soorten massages. Kijk waar je het meeste behoefte aan hebt. Heb je vragen? Neem contact met ons op: info@het-yogahuis.nl

Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage

De Ayurvedische massage is een uitgebreide massage die zich kenmerkt door hun afstemming op de cliënt en het gebruik van warme kruidenolie. De massages duren ongeveer een uur en uw hele lichaam wordt van top tot teen behandeld.

lees meer
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer helemaal tot rust komen. De ontspanningsmassage geeft u het gevoel van een complete ontspanning.Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zodat het lichaam eventuele spanning kan loslaten.

lees meer
Klankschaal Rug Massage

Klankschaal Rug Massage

Geluid is trilling, trilling is energie en de mens is ook energie. De resonantie van de klankschaal laten de lichaamscellen tot diep in het lichaam resoneren.

lees meer
Diepe Druk Massage

Diepe Druk Massage

Een diepe druk massage wordt gegeven op een massagetafel over de kleding heen.
Met de handpalmen wordt druk gegeven op de grote spiergroepen en gewrichten.

lees meer
Rug-, nek-, schoudermassage

Rug-, nek-, schoudermassage

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. De Rug/Nek/Schouder massage is speciaal ontworpen voor mensen die met name in de rug, schouders en nek te kampen hebben met klachten.

lees meer
Chakra massage

Chakra massage

De Chakra massage richt zich op de bewustwording van de levensenergie waarbij chakra’s een grote rol spelen. Chakra’s zijn onzichtbare energiecentra die bij je lichaam horen.

lees meer
Heppie kids massage

Heppie kids massage

Heppie Kids Massage brengt ontspanning en rust, en stimuleert het zelfvertrouwen. Het heeft ook een aardend effect, en vermindert de prikkels in het lichaam.

lees meer